Vitale

Každý z lidí potřebuje být finančně zabezpečený. Kdo se tím totiž pochlubit nemůže, tomu není ani trochu co závidět, ten je v hodně složitém postavení.

Co všechno nabízejí psí hotely a můžete jim v klidu svěřit svého miláčka?

Ať už se chystáte odjet na letní dovolenou, na kterou si s sebou pejska vzít nemůžete, musíte nastoupit na delší čas k pobytu do nemocnice nebo vás třeba v práci poslali na pracovní cestu, budete potřebovat hlídání pro svého pejska. Pokud nemůže nikdo z rodiny ani přátel vašeho mazlíčka pohlídat, je skvělou volbou psí hotel. Víte, co všechno psí hotely nabízejí a můžete jim skutečně věřit?
smutný pejsek

Program přesně na míru

Nemusíte se bát, že by o vašeho čtyřnohého přítele nebylo dobře postaráno. Každý psí hotel se snaží maximálně vyhovět všem požadavkům svých klientů a pro pejsky tak zařídí program přesně takový, jaký vyžaduje. Pokud pejsci nejsou zvyklý pobývat v cizím prostředí je jejich hlavní prioritou zařídit jim takový režim, na který jsou zvyklí. Všechno je jen o domluvě a v zájmu všech je, aby byli obě strany maximálně spokojeny. Pro pejsky, kteří se neradi nudí a nevadí jim, že budou pobývat jistý čas bez svého pána nabízí psí hotely velmi zajímavé doplňkové služby. Pejsek vůbec nestačí ani postřehnout, že není doma, když má stále co dělat. A možná se pejsek naučí i něco nového a budete překvapení, jak si on tu svou dovolenou užil a co mu všechno přinesla.
psí misky
Hotely pro pejsky nabízí speciální programy, jako jsou socializační a kondiční programy. Většina hotelů zcela běžně také po celou dobu komunikuje s majiteli pejsků pomocí fotek, zpráv nebo přes sociální sítě. Výjimkou ani nejsou hotely se zabudovanými web kamerami, přes které můžete během celého dne sledovat, co váš pes právě dělá, jestli dostává pravidelně stravu popřípadě léky, jak se adaptoval v novém prostředí a rozhodně tak budete více v klidu. Záleží na tom, zda si zvolíte větší zařízení, které má velkou kapacitu a více vybavení nebo dáte svého pejska raději do menšího, za to ale domáčtějšího prostředí.
Během pobytu musí mít vždy pejsci zajištěnou potřebnou péči, včetně té veterinární. Pokud chcete, aby váš pejsek měl stejnou stravu jako doma, můžete ji sebou přivézt. Pro přijmutí do hotelu je základ mít pro psa platný očkovací průkaz. Na chlupáčky pak už bude čekat jen příjemný pobyt plný zábavy a péče.

Co všechno nabízejí psí hotely a můžete jim v klidu svěřit svého miláčka?
Přesunout se na začátek