Vitale

Každý z lidí potřebuje být finančně zabezpečený. Kdo se tím totiž pochlubit nemůže, tomu není ani trochu co závidět, ten je v hodně složitém postavení.

Dobrá mysl pomocí dobromyslu.

Dobromysl je vytrvalá rostlina pěstovaná v Evropě, Asii a dokonce i v českých zahradách. Lépe známe dobromysl pod názvem oregano a užíváme v kuchyni jako koření pro italskou kuchyni. Dobromysl je vysoce aromatická bylinka a má nahořklou chuť. Tato bylinka má mírné antibiotické účinky a proto ji již od pradávna používali naši předkové jako léčivo. Díky dobromyslu léčíme křečové stavy, dezinfikujeme dýchací cesty a vyháníme plísně. Bylinka pomáhá při zažívacích potížích a léčí žaludek. V neposlední řadě, nám svými účinky pozvedává náladu. Pro léčebné účinky lze použít čerstvé, ale i sušené natě. Užívá se jako koření samostatně, ale i ve směsi.

happy

Směs medu a dobromysly upravuje menstruaci, mírní kašel a obnovuje dýchání. Kombinace dobromysly v sirupu a echinacey posiluje imunitu a zlepšuje stav mysli. Sirupy mají navíc lahodnou chuť. Různé druhy sirupů s dobromyslí a echynaceou můžete nakoupit v e-shopu Echinacea a dobromysl sirupy. Echinacea je bylinka, která na tělo působí všestranně velice přínosně. Echinace umí aktivovat bílé krvinky, které následně likvidují infekci. Díky tomuto procesu, se v těle vytváří další protilátky hubící bakterie a viry.

dobromysl

Bylinku můžeme užívat formou:

  • Louhovaného čaje – 1 čajovou lžičku zalijeme 250ml horké vody a necháme pár minut louhovat.
  • Koření do nejrůznějších pokrmů italské, řecké nebo francouzské kuchyně. Má výraznou chuť.
  • Koupele nebo obklady
  • V kombinaci s jalovčinkami inhalujeme při boji proti bolestem hlavy.
  • V kombinaci s podbělem, plicníkem, fenyklem, jitrocelem nebo lékořicí je nám dobromysl nápomocna při respiračních onemocněních.
  • Rozpustného prášku ve víně, s medem, fíky apod.

Žádné kontraindikace nebyly zjištěny. Dobromysl se může podávat dlouhodobě, zvláště při zdlouhavějších procedurách má své výhody. Ovšem dodržujte doporučené dávkování.

Dobrá mysl pomocí dobromyslu.
Přesunout se na začátek