Vitale

Každý z lidí potřebuje být finančně zabezpečený. Kdo se tím totiž pochlubit nemůže, tomu není ani trochu co závidět, ten je v hodně složitém postavení.

Muži vyžadují sex mnohem častěji, než ženy. Víte, ale proč tomu tak je?

Máte pocit, že váš muž potřebuje neustále sex? Obecně se ví, že muži vyžadují sex mnohem častěji, než ženy, ale proč tomu tak ve skutečnosti je? 

Muži vyžadují sex mnohem častěji, než ženy. Víte, ale proč tomu tak je? 

Ne každý muž myslí neustále jen na sex, i když se to obecně tvrdí a všichni si to vlastně myslíme. Ano, mnohem více a častěji chtějí sex muži, než ženy, ale není to jen o tom, že by v hlavě neměli už nic jiného. Jde o potřebu, tedy fyzickou potřebu a málokterá žena to dokáže pochopit tak, jak to ve skutečnosti je. Když muži sex potřebují, není to jen o tom, že nemyslí nikdy na nic jiného, jde o to, že jejich tělo si o to říká. I když do hlavy opravdu nikomu nevidíme. 

sex v posteli

Jak často by chtěli mít muži sex? 

Myslíte si, že muži by chtěli sex nejraději každý den a to ještě ideálně ráno a večer? Je možné, že někteří to tak skutečně mají ale opravdu ne všichni. I muži občas chtějí pauzu, nemusí mít náladu nebo dokonce chuť na sex, ano je tomu skutečně tak. Ovšem vždy platí to, že jej potřebují mnohem více, než ženy. Ženy totiž necítí fyzickou potřebu po uspokojení tak často, navíc podléhají stresu z práce nebo toho mají zkrátka dost. Děti, práce, domácnost, to všechno ovlivňuje i jejich sexuální apetit. No a muži? Ti toho obvykle tolik nemají, nemají tolik úkolů, příliš se nestresují a více poslouchají právě hlasy svého těla. 

Co dělat, když se vám nechce? 

Ženy často myslí i na to, jak pomoci svému muži právě s tím, že strádá doma v ložnici a sexu tolik není. Milenka? To nepřipadá v úvahu, i když řada mužů si právě z toho důvodu milenky hledá. Potřebují zkrátka více sexu, než mají a s láskou to nemá vůbec nic společného. Muži totiž umí milovat svou ženu a spát s jinou, jen kvůli svým potřebám. To ženy jsou více citově založené v tomto ohledu. Rozumným řešením může být masturbace. 

muž a žena

I když si obvykle lidé myslí, že masturbuje jen ten, kdo nemá partnera, není to pravda ani zdaleka. Muži bez ohledu na to, zda partnerku mají nebo ne, prostě masturbují. A je to vlastně dobře. To jim pomáhá se více vyrovnat s tím, že doma sex skutečně není každý den nebo i několikrát do týdne. 

Takže masturbace je rozhodně povolena. 

Muži vyžadují sex mnohem častěji, než ženy. Víte, ale proč tomu tak je?
Přesunout se na začátek