Vitale

Každý z lidí potřebuje být finančně zabezpečený. Kdo se tím totiž pochlubit nemůže, tomu není ani trochu co závidět, ten je v hodně složitém postavení.

Po čem ženy touží? 5 zaručených tipů, jak se stát ideálním partnerem

Věčné téma – ženské myšlení je moc komplikované, ženy netuší, co chtějí, jsou vybíravé, nedostupné nebo již zadané. Když je muž milý, tak je dobrým kamarádem, když je rebel, tak není vhodný pro vztah. Tak po čem ženy vlastně touží?
výlet ve dvou
1. Chemie a vášeň
Bezesporu číslo jedna. Je důležité, aby vztah již od počátku známosti měl jiskru. Chemie ve vztahu je něco, co nelze ovlivnit, nicméně je maximálně podstatná. Díky chemii dostane vztah šanci se nadále rozvíjet v něco hlubšího. Vášeň a vzájemná přitažlivost se často pojí s vizuálními impulsy.
2. Stejný smysl pro humor a společné zájmy
Smysl pro humor je jednou z věcí, kterou je ve vztahu velmi obtížné sladit. Ale pokud umíte ženu rozesmát, máte vyhráno. Ženy smysl pro humor shledávají na mužích jako jednu z nejpřitažlivějších vlastností. Je také důležité, aby lidé, kteří spolu žijí, měli stejné či podobné zájmy. Není to pravidlem, ale pokud mají rozdílné zájmy, je podstatné umět přijmout kompromis.
3. Charisma a zdravé sebevědomí
Charisma je zvláštní dar, díky kterému působíme na okolí přitažlivěji. Pokud charisma nevlastníte, nezoufejte. Dá se na tom zapracovat. Důležité je mít zdravé sebevědomí, což znamená nepůsobit namyšleně ale ani zakřiknutě či nesměle. Že to zní složitě? Nejlepší způsob, jak získat zdravé sebevědomí, je mít rád sám sebe. Pokud tohle dokážete, vše ostatní už přijde samo.
4. Inteligence a logické myšlení
Jedna z věcí, která ženám imponuje, je určitě přirozená inteligence. Nejde o to působit jako vševědoucí, ale mít obecný přehled. Každá žena chce mít doma muže, který umí vyměnit žárovku, ale zároveň tuší, co se děje ve světě.
muž a žena a láska
5. Gentlemanství
I když se zdá, že gentlemani vyhynuli, není to pravda. Gentlemanství je pořád jedna z věcí, které ženy nadchnou. Dává jim to pocit ženskosti a křehkosti. Proto se neostýchejte ženě podržet dveře, nabídnout kabát či zaplatit útratu v restauraci. Uvidíte, že to ocení.
Na závěr ještě jednu důležitou radu. Buďte sami sebou! A nemůžete nic pokazit.

Po čem ženy touží? 5 zaručených tipů, jak se stát ideálním partnerem
Přesunout se na začátek